Timeline σε iPhone

Επικοινωνία με το Timeline

Όλη η επικοινωνία με το Timeline στο κατάστημά σας είναι εσωτερική.

  • Όταν σχολιάζετε κάτι στο Shopify app, το σχόλιο επισυνάπτεται σε αυτή την παραγγελία.
  • Αν αναφέρετε άλλο μέλος του προσωπικού με το @ (για παράδειγμα, @όνομα αναφοράς), τότε αυτό το μέλος του προσωπικού λαμβάνει μια ειδοποίηση στην ηλεκτρονική του αλληλογραφία (email) με το σχόλιό σας.
  • Αν αναφέρετε άλλο μέλος του προσωπικού που χρησιμοποιεί το Shopify app με το @ (για παράδειγμα, @όνομα αναφοράς), τότε αυτό το μέλος του προσωπικού λαμβάνει μια ειδοποίηση στο κινητό του με το σχόλιό σας.
  • Αν δεν αναφέρετε κανέναν με το @ (για παράδειγμα, @όνομα αναφοράς), τότε το Shopify δεν ειδοποιεί κανέναν σχετικά με το σχόλιό σας.

Προσοχή: Αν εκτυπώσετε μια σελίδα παραγγελίας στη Shopify διαχείριση, τότε η εκτυπωμένη σελίδα θα περιλαμβάνει τα σχόλια του Timeline για αυτή την παραγγελία.

Προσθήκη σχολίων στο Timeline

Μπορείτε να προσθέσετε σχόλια σε παραγγελίες, πρόχειρα παραγγελιών, πελάτες και μεταφορές.

Βήματα:

  1. Από την οθόνη Orders στο Shopify app, πατήστε μια παραγγελία.
  2. Σύρετε την οθόνη προς τα κάτω, στην ενότητα Timeline, και θα εμφανιστεί το πεδίο σχολίων.
  3. Εισαγάγετε το σχόλιό σας, κι έπειτα πατήστε το κουμπί post (δημοσίευση).

 

 

Αναφορά στα μέλη προσωπικού στο Timeline

Μπορείτε να αναφερθείτε σε μέλη προσωπικού σας στα σχόλια με το @ (για παράδειγμα, @όνομα αναφοράς). Τα μέλη προσωπικού θα λάβουν ειδοποιήσεις στην ηλεκτρονική τους αλληλογραφία (email) όταν θα αναφερθούν σε κάποιο σχόλιο.

Βήματα:

  1. Ενώ γράφετε ένα σχόλιο, εισαγάγετε το @, κι έπειτα αρχίστε να πληκτρολογείτε το όνομα του μέλους του προσωπικού σας. Το Shopify θα προτείνει μέλη από το προσωπικό που ταιριάζουν με αυτό που εισάγετε.
  2. Όταν δείτε το όνομα του μέλους προσωπικού στο οποίο θέλετε να αναφερθείτε, πατήστε το όνομα του.

 

Επεξεργασία σχολίων στο Timeline

Βήματα:

  1. Από την οθόνη Orders στο Shopify app, πατήστε την παραγγελία με το σχόλιο που θέλετε να επεξεργαστείτε.
  2. Πατήστε το κουμπί ... που βρίσκεται δίπλα στο σχόλιο.
  3. Πατήστε Edit comment.
  4. Επεξεργαστείτε το σχόλιό σας κι έπειτα πατήστε Save.

 

Διαγραφή σχολίων

Βήματα:

  1. Από την οθόνη Orders στο Shopify app, πατήστε την παραγγελία με το σχόλιο που θέλετε να διαγράψετε.
  2. Πατήστε το κουμπί ... που βρίσκεται δίπλα στο σχόλιο.
  3. Πατήστε Delete comment.
  4. Πατήστε Delete για να επιβεβαιώσετε.

 

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων Timeline

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Shopify app για να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις Timeline notifications ώστε να λαμβάνετε μια ειδοποίηση στο iPhone σας όταν κάποιο άλλο μέλος του προσωπικού σας αναφέρει.

Βήματα:

  1. Από το Shopify app, πατήστε Store, κι έπειτα πατήστε Settings.
  2. Κάτω από το App settings, πατήστε Notifications.
  3. Κάτω από το Push notifications, ενεργοποιήστε το Timeline mentions.

 

Επισύναψη αρχείου στο Timeline

Μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία για να προσθέσετε περιεχόμενο ή περισσότερες πληροφορίες στις συζητήσεις σας. Υπάρχουν κάποιοι λόγοι που ίσως θελήσετε να επισυνάψετε αρχεία στις συζητήσεις σας:

  • Μπορείτε να επισυνάψετε φωτογραφία ενός αντικειμένου ώστε να δείξετε την κατάστασή του πριν την αποστολή.
  • Μπορείτε να επισυνάψετε αντίγραφα από τις αποδείξεις μεταφοράς αποθέματος για να έχετε όλες τις πληροφορίες στο ίδιο μέρος.
  • Μπορείτε να επισυνάψετε φωτογραφία ενός QR κωδικού σε ετικέτα αποστολής.

Βήματα:

  1. Ενώ γράφετε ένα σχόλιο, πατήστε το κουμπί της επισύναψης.
  2. Επιλέξτε ένα αρχείο από τις διαθέσιμες πηγές.
    • Επιλέξτε μία από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες σας.
    • Πατήστε Take a photo για να τραβήξετε μια νέα φωτογραφία με την κάμερα του iPhone σας.
    • Πατήστε Choose from library για να έχετε πρόσβαση σε όλες τις φωτογραφίες στο iPhone σας.
    • Πατήστε Import file from… για να περιηγηθείτε σε αρχεία αποθηκευμένα στο cloud.
  3. Εισαγάγετε ένα σχόλιο που θα συνοδεύει την επισύναψη.
  4. Πατήστε το κουμπί post (δημοσίευση).

One thought on “Timeline σε iPhone

  1. Παράθεμα: Timeline – ShopifyGreece

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.